If there are any questions about the project, etc., send them to [email protected] 

Forskning

Knowledge Lab er et forskningscenter under Institut for Kulturvidenskaber på Syddansk Universitet, Odense. Centeret ledes af lektor og medieforsker Heidi Philipsen. Desuden er der ansat en række videnskabelige assistenter og en specialkonsulent. Endvidere har centeret løbende studentermedhjælpere og praktikanter tilknyttet.

Knowledge Lab indgår i en lang række forskningsaktiviteter med mange forskellige samarbejdspartnere, inden for uddannelsessystemet, kulturlivet og private og offentlige virksomheder.

Vores forskellige kompetencer afspejles også i de projekter, vi indgår i. Fælles for alle projekterne er, at Knowledge Lab varetager en eller anden form for forskning, effektmåling og/eller evaluering.

I øjeblikket har vi projekter, hvor der forskes i innovationsprocesser inden for private virksomheder, hvordan man effektmåler via forskellige (nye) teknologier, og hvordan man kan anvende velfærdsteknologi inden for pleje- og sundhedssektoren.

Derudover forsker vi inden for talentudvikling – i øjeblikket blandt fynske filmskabere og danske gymnasieelever i region Syd. Vi forsker ligeledes i kreative processer, hvor vi blandt andet samarbejder med forskellige kultur- og kunstmiljøer, danske folkeskoler, og videns institutioner i Danmark og Europa.

Dette er blot et lille udpluk af vores forskningsaktiviteter – se meget mere om vores projekter under menupunktet ’projekter’.

Vi er et delvist eksternt finansieret forskningscenter, og vi lever derfor af at igangsætte og initiere nye og spændende forskningsprojekter, som matcher og udvikler vores kompetenceprofil, og måske din? Er du interesseret i et samarbejde med os, så kontakt os for at høre nærmere.