Velfærdsløftet er lige om hjørnet

Tidspunkt: 
23. Oktober 2013 - 9:00 - 16:45
Sted: 
DGI-Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V

Mens sommeren ebber ud, rykker konferencen "Velfærdsløftet er lige om hjørnet" tættere på. Det samme gør et bedre og nemmere liv som ældre og som kroniker. 

På konferencen guider Reimer Bo os nemlig frem til resultaterne af UNIK og Lev Vels målrettede arbejde gennem fire år, og du får svar på, hvordan den sundhedsteknologi, der skal sikre bedre velfærd for ældre danskere og for patienter med kroniske lidelser, kommer til at fungere. 

Konferencens hovedtalere byder på to interessante indspark. Kevin Dean, gæsteprofessor på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet, fortæller om, hvordan National Health Service, NHS, tilskynder innovation i Storbritannien og om de overvejelser, man som virksomhed bør have, når man vil ind på markedet for sundhedsteknologi - mens Jan Rose Skaksen, direktør i KORA og professor i økonomi, taler under overskriften: Mere velfærd kræver øget produktivitet. 

Ud over de spændende sessions på konferencen vil Reimer Bo i en paneldebat stille skarpt på de udfordringer, som private virksomheder møder, når de vil afsætte deres velfærdsteknologi til sundhedssektoren. 

Samtidig kan du udveksle erfaringer og netværke med fremstående personer inden for sundhedsteknologi, og du kan gå på opdagelse på udstillingen, hvor UNIK og Lev Vel viser resultaterne af deres projekter. 

Se meget mere i det vedhæftede program!

BilagStørrelse
unik_program.pdf196.05 kB