Best Practises from the Danish Mobile and Online Media Landscape

Tidspunkt: 
24. August 2012 - 11:00 - 15:30
Sted: 
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen/Vester Voldgade. Meeting room: Hovedkassen
Pris: 
Gratis

Du har muligheden for at møde 20 udvalgte europæiske mobile media virksomheder når European Creative Business Networks femte ”Creative Trade Mission” lægger vejen forbi København den 24. august. Deltagerne kommer fra en bred målgruppe inden for apps og online mobile medier. Vi inviterer dig til at pitche din forretningside til potentielle kunder og uformel netværk med internationale og danske virksomheder.

Dagens program byder blandt andet på:

- Mulighed for at møde 20 udvalgte europæiske mobile media virksomheder

- Spændende præsentation af den ambitiøse danske spilvirksomhed Zero Point Software og deres erfaringer med open-door-development

- Oplæg fra om de nyeste trends i dansk og international mobile og online media landskab.

Du bestemmer selv om du vil deltage i hele dagens program eller mere har lyst til at komme om eftermiddagen og netværke med de internationale virksomheder. Se hele programmet i vedhæftede fil.

 

Deltagelse er gratis men kræver tilmelding til Kaspar Nielsen på kanatnetmatch [dot] nu eller 50 94 93 33 senest fredag den 17. august.

 

Vi glæder os til at se dig til en spændende dag, og du er naturligvis mere end velkommen til at videresende invitationen i dit netværk.

 

De bedste hilsner fra

Knowledgelab, INFINIT - INNOVATIONSNETVÆRK FOR IKT, Københavns Erhvervsservice og Netmatch

BilagStørrelse
Program 24. august.pdf326.49 kB