Knowledge Lab nyhedsbrev

Julenyhedsbrev fra Knowledgelab

Fredag d. 20. december 2013

Dec. nyhedsbrev 2013

 

Kære partnere og netværk af Knowledge Lab

 

Så nærmer jul og nytår sig, og det er tid at sige mange tak for årets spændende samarbejder. Det har været et begivenhedsrigt år for os på Knowledge Lab, Institut for Kulturvidenskaber. Dette var bl.a. året, hvor vi rykkede i nye smukke lokaler i Det Adelige Jomfrukloster i Odense Centrum. Det værdsætter vi hver dag.

 

Vi har desuden arbejdet dedikeret i alle projekterne og har udvidet antallet af ansatte. Nu er vi følgende videnskabelige assistenter: Yngve Gregoriussen, Louise Stjerne Knudsen og Nikolai Tuborg. Pr 1/1-14 starter desuden Trine Lai. Vi har desuden Kurt K. Olesen som specialkonsulent, Anne Marie Tyrol Bech som ph.d.s stud., Lise Agerbæk som projektleder, Sofie Carlsen og Daniel Lindegaard som studentermedhjælpere.

Af begivenheder kan vi bl.a. nævne, at Knowledge Lab er en del af innovationsnetværket Infinit, som i december fik en bevilling til at køre de næste 4 år. Infinit (www.infinit.dk) er bl.a. et godt netværk til at skabe innovation hos virksomheder og afholde konferencer med anvendelig forskning. Vi har to spændende miniprojekter hos Infinit, hvor fire virksomheder er involveret, og vi har søgt om endnu to miniprojekter. Så det er en fantastisk nyhed, at Infinit fik midler. Vi ser frem til at fortsætte det videnskabelige arbejde inden for området IT og innovation dér.

 

Sammen med Infinit har vi arrangeret en rejse med virksomhedsbesøg til London d. 21-25. Januar 2014. Læs mere på Infinits website. Vi melder også programmet ud på vort eget site og i det næste nyhedsbrev. Virksomheder er velkomne til at deltage i det spændende program.

 

Knowledge Lab er desuden involveret i udviklingen af et nyt SDU manuskriptuddannelses-tilvalgsfag sammen med Medievidenskab. Vi glæder os til at præsentere jer for flere informationer om det spændende initiativ i det nye år. Og til vores netværk af filmtalenter: stay tuned…. 1. Sep. får I mulighed for at læse manuskriptudvikling på SDU, hvis det kan interessere jer.

 

Flere nyheder følger primo 2014. Tak til alle partenere og virksomheder for jeres tillid til vores forskning. Tak til alle der kiggede forbi klosteret d. 17. Dec. og julehyggede. Og ikke mindst tak til de ansatte, som udviser stor viden og passion og er villige til at arbejde så dedikeret i projekterne.

 

Jeg vil her benytte lejlighed til at ønske alle en kreativ jul og et innovativt nyt år.

 

Julehilser fra Knowledge Lab

leder Heidi Philipsen