Knowledge Lab nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Knowledge Lab, januar 2014

Fredag d. 3. januar 2014

Kom med Knowledge Lab og InfinIT til London!

Kære partnere, netværk og andre med interesse for vort arbejde på Knowledge Lab, SDU

Vi håber, at I alle er kommet rigtig godt ind i det nye år. På Knowledge Lab er vi godt igang igen. Vi har – sammen med innovationsnetværket InfinIT – arrangeret en spændende og lærerig tur til London, som du er velkommen til at deltage i: New Ways to Work. Den foregår d. 20.-24. januar 2014, og vi har booket os ind spændende steder, hvor du kan komme med. Vi deltager talstækt fra Knowledge Lab og et par virksomheder, men mangler dig!

Måske giver turen mening for din virksomhed. Eller måske vil du gerne vide mere om ny læringsteknologi, fordi du underviser eller studerer eller bare er nysgerrig. Kom med Knowledge Lab og InfinIT til London og få mulighed for at se de nyeste teknologier inden for læring, mød private (medie)firmaer, der arbejder med innovation og meget andet. Se programmet på vores website: http://knowledgelab.dk/arrangementer/new-ways-to-work-london-2014

London-turen byder både på fagligt og socialt samvær med os og andre danske deltagere, spændende firmabesøg og ikke mindst international networking på BETT 2014, hvor du på kort tid kan møde nye, potentielle samarbejdspartnere fra hele Europa. De nye rammeprogrammer fra EU sætter stor fokus på et stærkere samarbejde mellem firmaer og forskningsinstitutioner på tværs af grænser. Dette er også et af formålene med  denne tur, nemlig at give danske firmaer bedre muligheder inden for internationalt samarbejde.

Vi har valgt at kalde turen New Ways to Work, da det gennemgående tema er, hvordan man via nye teknologier, arbejdsmetoder og networking kan ændre sin hverdag og derigennem skabe forbedringer. Så er du interesseret i nye produkter, innovative løsninger og teknologier inden for læring, formidling, produktion, arkitektur, undervisning osv. så tag med os til London i januar 2014. Spørgsmål kan rettes til Kurt Kjær Olesen på kolatsdu [dot] dk, og praktisk info samt tilmelding foregår direkte på vores website.

 

Nyheder

Af øvrige nyheder fra os på Knowlegde Lab er, at vi har ansat Trine Lai deltids som videnskabelig assistant hos os, mens hun også skal undervise bl.a. på Medievidenskabs kandidatuddannelse. Vi byder Trine velkommen. Samtidig siger vi mange tak for en kæmpe arbejdsindsats til Louise Stjerne Knudsen, der fra 17/1 går på velfortjent barsel. Projekterne Fynske Filmfortællinger og Akademiet for Talentfulde unge, som Louise er tilknyttet, overtages I hendes barselsperiode af videnskabelig assistent, Nikolai Tuborg. Se mere på vores website.

 

Vi har også fået grønt lys fra InfinIT til at starte endnu et såkaldt miniprojekt med virksomhederne KL7 og Team Online. Vi kalder det for ‘Medmonitorering’. Det kommer til at handle om big og small data og om velfærdsteknologi. mv. Mere følger herom.

 

Nyt nr. af vores tiddskrift OnEdge udkommer ultimo februar og har denne gang temaet: Talent- og kompetenceudvikling. Du finder det på vores website til gratis afbenyttelse.

 

Vi brugte lidt af december måned på at lave en kortfilm, der præsenterer noget af alt dét, der udgør Knowledge Lab. Tag et kig og bliv klogere på, hvad vi egentlig går og laver- og hvilke skønne omgivelser vi arbejder i på Klosteret! Her er filmen, som Sofie Carlsen har lavet til os:

http://www.youtube.com/watch?v=WoxWXNwUf2c&list=UUDcnBLzv-Nq8cpDXEm0A7XA

 

En god januar måned til alle.

Venlig hilsen

Leder af Knowledge Lab

Heidi Philipsen