Knowledge Lab nyhedsbrev

Nyhedsbrev udsendt 31-05-2010

Mandag d. 14. juni 2010

Mobiltech
Uanset om du vil informere, overtale eller sælge, går vejen i 10’erne mellem afstender og modtager via mobilen. Mobilen har ganske enkelt overtaget rollen som kommunikationsbro mellem afsender og modtager. På mobiltech-konferencen sætter vi fokus på mobiltelefonen som omdrejningspunkt for det moderne digitale fællesskab og udforsker holdninger og muligheder i mediet.
(Tilmelding er nu lukket)

Temadag om udvikling af mobile applikationer til byrummet og events
Interessegruppen for mobil og pervasive læring inviterer til temadag om udviklingen af mobile applikationer til byrummet og events d. 9. juni 2010 på Kulturhuset Islands Brygge. Kom og oplev, hvad fremtidens mobil-applikationer skal indeholde, hvis I skal være med på beatet og oven i købet skal tjene penge.
(Tilmelding er nu lukket)

OnEdge – Kanter og klynger, maj 2010
Lige nu er det for alvor kommet på dagsordnen: Udkantsdanmark, Danmark, der knækker, eller hvordan det nu bliver italesat. Hvor yderområderne engang nærmest var en slags frontier, hvor nybyggerne kunne slå sig ned, dernæst et udflytningsområde for tung industri fra især København, så tegner der sig i dag et anderledes og negativt billede, hvor affolkning, deindustrialisering og negativ vækst springer i øjnene.

Denne udgave af OnEdge forsøger at komme med bud på, hvordan udfordringen kan tackles via et dynamisk samspil mellem brugerdreven innovation, e-læring og klyngedannelse. Se udgaven på vores hjemmesiden.